Survivors: een limited edition door Danielle van Zadelhoff

€80,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (90)

Over het Survivors project

Het Survivors ! AIDS Since the 80s Project is een tentoonstelling vol portretten in de London City Hall ter gelegenheid van World AIDS Day 2017.

Het ‘AIDS Since the 80s Project’ schakelde kunstenaar Danielle van Zadelhoff in om portretten te maken die voor het eerst getoond werden in de City Hall in Londen als een tentoonstelling gecureerd door Adam Roberts en Paul Coleman. De onderwerpen zijn mensen die gefilmde interviews gaven voor wat het grootste archief wordt in de documentatie rond de HIV/AIDS pandemie. Hieruit volgt ook een film die hun opmerkelijke verhalen zal verzamelen.

Dit limited edition magazine bevat beelden uit de tentoonstelling, geprint op Munken Polar Rough en op Arctic Volume. Om trouw te blijven aan de sfeer die de originele prints uitstralen, werd voor een groot formaat van 34 x 46 cm gekozen. Het magazine wordt bewaard in een plastic verpakking, met handgeschreven titel en nummer van de editie. Er zijn maar 100 edities beschikbaar en een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan het ‘AIDS Since the 80s Project’.

“This project is close to my heart because these survivors are witnesses to our history. In these pictures I have tried to capture a reflection of their souls and strength, of the fragility of beauty in their imperfection: in search of the connection between the landscape of skin and the inner soul.” - Danielle van Zadelhoff

Voor meer informatie: contacteer [email protected] 

 

Productinformatie

Formaat: 34 x 46 cm

Verpakking: Handbeschreven plastic verpakking

Oplage: 100 exemplaren

Editie: Elk exemplaar is handgenummerd

Prijs: €80 / £ 80

Bindwijze: Los
Maat: 46 x 34 cm
Gewicht: 0,35 kg
Taal: EN
Aantal pagina's: 28
ISBN:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen