Editie Danielle van Zadelhoff: limited art print + monografie

€1.855,00
* Stukprijs: €1.750,00 /
Beschikbaarheid: Op voorraad (8)

Editie Danielle van Zadelhoff

 

Naar aanleiding van de uitgave van de monografie Danielle van Zadelhoff, geeft Stockmans in samenwerking met de kunstenares een editie uit in een oplage van 12 exemplaren. Deze luxueuze box bevat naast het kunstboek ook een editie in luxemap, genummerd en gesigneerd door de kunstenares in een oplage van 12 exemplaren en met certificaat. 

Danielle van Zadelhoff vangt met haar fotografie het licht, heeft oog voor details en werkt met intieme poses. Haar intuïtieve werkmethode, de natuurlijke maar beladen expressie van de modellen, het licht dat de broosheid ervan nog meer lijkt te benadrukken, zijn wat haar foto’s zo ontroerend, poëtisch en universeel innemend maken. Haar werk wordt vaak vergeleken met dat van de oude meesters uit de Renaissance, maar ondanks haar gebruik van het clair-obscur effect, hebben haar beelden een heel eigentijds gevoel. Ze weet de Zeitgeist te vangen met hedendaagse beelden die kalmte uitstralen en zo uitnodigen tot momenten van zelfreflectie.

Via grote spreads met 127 full colour foto’s in een zwart decor, krijg je een intieme blik op de wereld van de kunstenares. Het reproductieproces op luxepapier, het gebruik van intens zwart en de fragiliteit van de foto’s vragen om het gebruik van handschoenen die bij het boek horen. De handschoenen beschermen de foto’s en creëren tegelijkertijd een bijna rituele beleving van het werk van de kunstenares. Aangevuld met een prachtige editie is deze luxebox een echt collector’s item!

 

Productinformatie editie

Verpakking: luxueuze box met goudfolie

Materiaal: gekartonneerd linnen

Inhoud: certificaat, editie (oplage van 12 exemplaren), hardcover boek (t.w.v. € 56)

Oplage: 12 genummerde en gesigneerde prints, 6 artist's proofs en 2 publisher proofs

Prijs: € 1.750 (exclusief 6% BTW)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen