Roel Vandebeek - It's a Roel

€49,50
ISBN nummer: 9789077207383
Beschikbaarheid: Op voorraad (99)

Over het boek:

Design object of boek? Met zijn schuin afgesneden randen en de zwarte kleur op snee ontstaat een zwart object dat de kijker meteen herkent als boek. Een object dat hem tegelijkertijd doet twijfelen aan de conclusie van die eerste blik. Fragiel door de deconstructie van de vorm van het boek maar ook met een uitstraling van mysterieuze kracht. Handle with care.

In It’s a Roel wordt de carrière van ontwerper Roel Vandebeek perfect geïllustreerd. Want wat is er nu net zo speciaal aan zijn ontwerpen? Zo uitzonderlijk dat ze hun eigen naam dragen: een Roel? De werkwijze van zijn project Objet Portrait vat het samen.

Op basis van gesprekken met 9 BV’s ontwierp hij twee dingen per persoon: een ‘praktisch’ object en een kunstinstallatie. Eentje functioneel, het andere symbolisch maar allebei bevatten ze iets uit de ziel van de persoon in kwestie. Kijk binnen in de wereld van Stijn Meuris, Tom Van Dyck, Guy Mortier, Tom Lenaerts, Phara de Aguirre, Kim Clijsters, Lieve Blancquaert, Lize Spit en Wouter Torfs.

 

 

 

Bindwijze: Hardcover
Maat: 22,5 x 28,5 cm
Gewicht: 1,40 kg
Taal: NL, EN
Aantal pagina's: 260
ISBN: 9789077207383
0 sterren op basis van 0 beoordelingen