Pascal van Loenhout - UN/CUT

€50,00
ISBN nummer: 9789077207390
Beschikbaarheid: Op voorraad (93)

Over het boek:

Ontdek Pascal van Loenhouts tweede monografie UN/CUT, een kunstwerk vol ‘un-hairdressy’ kapsels. In het boek van Pascal vind je geen traditioneel voorwoord, maar een ongecensureerde versie van zijn levensverhaal. Dankzij die openhartige getuigenis over het pad dat hij tot nu toe bewandeld heeft, de demonen die succes met zich meebrengt en creatieve crisissen die hij onderweg moest overwinnen, heeft het boek een nog diepere impact op iedereen die het openslaat.

Charlie De Keersmaecker fotografeerde het werk van de onconventionele Antwerpse haarstylist, waarna het door Paul Boudens in een design gegoten werd. Het resultaat is een tijdloos boek met warme rode tinten tegen een achtergrond van zwart-wit foto's, met half doorgesneden pagina's in het hart van het boek. Deze nieuwe Stockmans publicatie zal elke mode/haar fan op zijn of haar koffietafel willen!

 

Over de kunstenaar:

Het keerpunt in de carrière van Pascal van Loenhout was toen hij in de vroege jaren 90 de Britse kaptechnieken ontdekte. Deze eerste kennismaking met echte inspiratie was de vonk die hij nodig had om zijn kapstijl te transformeren in een vorm van kunst. 

Met hard werk en een drang om uit te blinken in deze vormende jaren, is hij erin geslaagd om een internationale reputatie op te bouwen rond zijn stijl.

Na 10 jaar in het beste salon in de Britse hairdressing scene, werkend naast een aantal van de grootste namen in de business, was de tijd rijp om al die expertise naar België te brengen. Pascal kwam thuis. In het centrum van Antwerpen, opende Pascal van Loenhout Antwerp de deuren in 2007 als boutique salon en academie die het concept van 'bespoke hairdressing' introduceerde.

Om de creativiteit ten volle te laten lopen worden de sterktes van het team gecombineerd. De gesofistikeerde stijl die aan de oorsprong van het Pascal van Loenhout merk ligt, definieert Pascal en zijn team. Zij worden geïnspireerd door een liefde voor minimalisme en tijdloze topkwaliteit. 

Bindwijze: Hardcover
Maat: 24 x 30 cm
Gewicht: 1,5 kg
Taal: EN
Aantal pagina's: 192
ISBN: 9789077207390
0 sterren op basis van 0 beoordelingen