Het beste van Jan Bosschaert

€50,00
ISBN nummer: 9789077207406
Beschikbaarheid: Op voorraad (86)

Over het boek:

De meeste mensen kennen maar een bepaald aspect van kameleon Jan Bosschaert, die op zijn zestigste verjaardag kan terugblikken op een uitgebreid oeuvre. Hoog tijd dus voor een boek waarin alles wat hij in die periode “bij mekaar getekend, geschilderd, gekrabbeld, gegomd, gepend en geprutst heeft” samenkomt, zoals hij het zelf graag verwoordt.

Jan vindt zichzelf in de eerste plaats een verteller die met lijnen leven op papier schept. Zijn eigen wereldje creëren of af en toe die van een ander aanvullen met zijn fantasie. Met veel humor, een streepje tristesse of met een boodschap. Soms heel eenvoudig, met een paar krabbels, maar altijd met een onmiskenbaar vakmanschap.

Kijk mee met een bont gezelschap van schrijvers, acteurs, journalisten, muzikanten en collega’s die vertellen over hun ervaringen met de mens en de kunstenaar Jan Bosschaert.

Ontdek de verborgen parels van Bosschaert die hij speciaal voor dit boek uit hun schuilplaatsen haalde. Maak kennis met de (strip)tekenaar, de illustrator en de schilder!

 

Bindwijze: Hardcover met linnen
Maat: 24 x 28 cm
Gewicht: 1,35 kg
Taal: NL
Aantal pagina's: 216
ISBN: 9789077207406
0 sterren op basis van 0 beoordelingen