Editie Jarno Kettunen

€530,00
* Stukprijs: €500,00 /
Beschikbaarheid: Op voorraad (6)

Over de kunstenaar

There is something magical about fashion illustrations. As if that one drawing stops time and a certain mood takes over. Going through some of Jarno Kettunen’s illustrations, that’s exactly what happens. In a subtle sketch, some well-chosen brush strokes, this artist takes fashion to a whole new level.

- Veerle Windels

Finse kunstenaar Jarno Kettunen (1980) is een bekroonde mode illustrator en visual artist die de essentie van een moment en persoonlijkheid vastlegt in een snelle, energieke tekening die elegantie, luxe en glamour uitstraalt. Hij werkt regelmatig met bekende namen in de modewereld en maakte zijn "live illustrations" al tijdens hig-end modeshows van Jean Paul Gaultier, Dior Homme, AF Vandevorst en Manish Arora. In 2014 debutteerde hij tijdens de New York Fashion Week met een portret van Diane von Furstenberg in de backstage van haar spring-summer 2015 show. 

 

Over de editie

Voor deze editie werden twee werken van Jarno Kettunen geselecteerd en gedrukt als art print. Voor elke versie werden 6 exemplaren gedrukt op Hahnemuhle papier (308 gr). Elke art print is genummerd en gesigneerd. Kopers ontvangen ook een exemplaar van a sketchbook as a diary (t.w.v. €50). 

In dit sketchbook werden Jarno's tekeningen verzameld, geïllustreerd met elke maand een uniek calendarium ontworpen door Jarno. De inhoud, het luxueuze papier en het gelimiteerde aantal items (er zijn maar 365 exemplaren voor verkoop) maken van dit sketchbook ook een absolute must-have. 

 

Versie 1: gouden broek

Formaat: 28 x 40 cm

Oplage: 6 exemplaren, genummerd en gesigneerd

Niet ingekaderd

Extra: 1 exemplaar a sketchbook as a diary (t.w.v. €50)

 

Versie 2: roze broek

Formaat: 28 x 40 cm

Oplage: 6 exemplaren, genummerd en gesigneerd

Niet ingekaderd

Extra: 1 exemplaar a sketchbook as a diary (t.w.v. €50)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen