Erik Vernieuwe & Kris De Smedt - A layer for my throat

€30,00
ISBN nummer: 9789077207482
Beschikbaarheid: Op voorraad (31)

Over het boek

Antwerpen 2014, Erik Vernieuwe en Kris De Smedt, een krankzinnig creatieve food stylist en een waanzinnig goede modefotograaf, gaan voor het eerst naar de opera. Blame it on Richard Strauss’ Elektra. Ze komen thuis in het universum waar geen maat op staat. Een match die maakt dat ze bij het meubilair van Opera Vlaanderen gaan horen en geen productie meer missen. Al die uren in de rode pluche bedenken ze stilzwijgend een crossover met andere eilanden verbonden met hun hersenstam. 

Ze gaan op zoek naar gerechten en recepten uit de periode en oorden waarin de opera's zich oorspronkelijk afspelen. Af en toe dringen zich flitsen op van de comedy sketch waarin French en Saunders twee operadiva's neerzetten met wel erg veel eisen vooraleer ze Kylie Minogue's I should be so lucky vermalen tot een symfonisch monster. Wanneer Dawn French weer een hongertje heeft, smeekt ze om 'A layer for my throat'.

Van brainfood kwam real food in deze unieke publicatie die food verweeft met de Aviel Cahn-jaren bij Opera Vlaanderen, ingenieuze beelden die in het operagebouw werden gemaakt, een bijbehorende playlist per recept en de exquise vormgeving van Novo Typo (Amsterdam). 

Een mix die zich ook nog vegetarisch tot veganistisch mag noemen en bij food- en opera-adepten nu al HOT, van het soort dat zich niet in pepertjes laat uitdrukken. 

Product informatie
Dit boek is beschikbaar in een beperkte oplage van 365 genummerde exemplaren, gedrukt en uitgegeven door Stockmans. 

 

Bindwijze: Garenloos Japanse binding, afgewerkt met fel geel linnen
Maat: 235 x 335 mm
Gewicht: 0,6 kg
Taal: NL, EN
Aantal pagina's: 108
ISBN: 9789077207482
| Giulia Devos

Mooi ontwerp en mooie kwaliteit! Zo schoon! :)

5 sterren op basis van 1 beoordelingen